Onze missie

Een brug slaan tussen oude en jonge mensen met als doel de eenzaamheid onder ouderen in Nederland te verminderen. Dit doen wij door amusement in verzorgingstehuizen te faciliteren. Wij willen dat het amusement dat wij verzorgen op maat, uitdagend en vernieuwend is. Want wij zijn van mening dat het standaard amusement dat aangeboden wordt in verzorgingshuizen wel een stukje spannender kan.

Ons team

Quinten Visser

Teamcaptain

Isabel van Lieshout

HR & Impact manager

Pepijn van IJperenburg

Penningmeester

Noë Plantagie


Marketing

Rens van den Berg

Aquisitie

Ons verhaal

SpelenderGrijs is bedacht in de zomer van 2015 door Antoine Steenkamer die als bijbaan de afwas deed in verschillende verzorgingscentra. Hier zag hij dat het entertainment voor ouderen enigszins eentonig was. Door een paar van zijn vrienden met muzikaal talent te benaderen om op te treden in tehuizen, blies hij het entertainment in verschillende tehuizen nieuw leven in. Ouderen waren enthousiast over de optredens, dus werd er gezocht naar een investeringsfonds om de organisatie snel te laten groeien. Blooming & Booming kwam in beeld en SpelenderGrijs werd een succes. 

Nationaal actief

SpelenderGrijs werkt vanuit een centrale directie in Utrecht met daaronder regio’s aangestuurd door regiomanagers. Elke regiomanager heeft in zijn eigen stad weer een eigen portfolio aan artiesten die hij/zij kan koppelen aan de lokale verzorgingshuizen. Zo zorgen wij samen voor entertainment op een landelijk niveau