Onze missie

Een brug slaan tussen oude en jonge mensen met als doel de eenzaamheid onder ouderen in Nederland te verminderen. Dit doen wij door amusement in verzorgingstehuizen te faciliteren. Wij willen dat het amusement dat wij verzorgen op maat, uitdagend en vernieuwend is. Zo proberen wij het standaard amusement dat aangeboden wordt in verzorgingshuizen een stukje spannender te maken.

Ons verhaal

SpelenderGrijs is bedacht in de zomer van 2015 door Antoine Steenkamer die als bijbaan de afwas deed in verschillende verzorgingscentra. Hier zag hij dat het entertainment voor ouderen enigszins eentonig was. Door een paar van zijn vrienden met muzikaal talent te benaderen om op te treden in tehuizen, blies hij het entertainment in verschillende tehuizen nieuw leven in. Ouderen waren enthousiast over de optredens en SpelenderGrijs werd een succes! 

Ons team

Quinten Visser

Teamcaptain

Isabel van Lieshout

HR & Impact manager

Pepijn van IJperenburg

Penningmeester

Noë Plantagie


Marketing manager

Rens van den Berg

Aquisitie manager

Nationaal actief

SpelenderGrijs werkt vanuit een centrale directie in Utrecht, maar is ook actief in Nijmegen en Leiden. Elke stad heeft unieke artiesten en daarmee unieke optredens. Met ons netwerk zorgen wij samen voor entertainment op een landelijk niveau.