Acties voor ouderen

Een stapje extra zetten voor de ouderen

Wat houden onze acties in?

Jaarlijks verzorgen wij met SpelenderGrijs meerdere ludieke acties om net even een stapje extra te zetten voor de ouderen op belangrijke (feest)dagen. Denk hierbij aan dagen als Valentijnsdag, Nationale ouderendag, de Week tegen Eenzaamheid en Kerst. De acties die hieraan verbonden zijn variëren van een (kerst)kaartenactie en een valentijnsactie tot een student-ouderen lunch. 

Kerstkaartenactie

Met Kerst mag niemand alleen zijn! Afgelopen jaar (2020) zaten veel ouderen in isolatie. Om toch een beetje bij deze ouderen te zijn, heeft SpelenderGrijs een kerstkaartenactie gehouden.  Die kerstkaarten zijn verstuurd naar verschillende verzorgingstehuizen. 

 

Kerstkaarten spelendergrijs 2

Valentijnsdagactie

De dag van de liefde! SpelenderGrijs is van mening dat niemand alleen mag zijn op Valentijnsdag. Met ons knappe team verrassen wij onze oudere medemens dan ook graag!

 

Student-Ouderen lunch

In de week tegen de eenzaamheid hebben wij in de Janskerk een lunch gehad samen met andere studenten en ouderen. Tijdens deze lunch kon iedereen genieten van optredens, in gesprek gaan met elkaar en gewoon een gezellige dag hebben.