Den Haag

Robbert Wever

Hallo iedereen!Ik ben Robbert Wever en sinds enkele weken ben ik de nieuwe regiomanager van Leiden en Den-Haag bij SpelenderGrijs. Ik ben 22 jaar oud en studeer momenteel Bio-Farmaceutische Wetenschappen in Leiden. Ik heb er enorm veel zin in om aan de slag te gaan om onze studenten in deze regio’s te koppelen aan tehuizen die geïnteresseerd zijn in colleges, workshops of andere activiteiten.

Zelf ben ik hiervoor actief bij Edisen geweest waar ik leuke en interessante college’s heb gegeven aan senioren. Ik merkte dat ik dit erg leuk vond en goed overweg kon gaan met de senioren. Nu de functie als regiomanager vrij kwam bij SpelenderGrijs twijfelde ik geen moment en greep mijn kans.

Nu wil ik er voor gaan zorgen dat SpelenderGrijs een veel bekender begrip wordt in deze regio’s en hoop ik dat ik veel studenten en tehuizen kan enthousiasmeren voor SpelenderGrijs. Het is geweldig om je in te kunnen zetten voor senioren en ze te laten genieten van het leven door leuke activiteiten voor ze en met ze te plannen.

Mocht jij het leuk vinden om meer voor senioren in Leiden en/of Den-Haag te betekenen, aarzel dan niet langer en neem contact met mij op via leiden@spelendergrijs.nl zodat ik je verder kan helpen met je interesse.

Vermaak

Muziek, Dans, Zang en Spellen

Verbreding

Sportoefeningen, Schilderen en Computerles

Verdieping

College en Kunstgeschiedenis

Verkenning

Wandelen

Contact

Regiomanager

Robbert Wever

+31 617420649


Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam (optioneel)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht