Wat zijn de mogelijkheden?

Vermaak

Ter vermaak bieden wij bijvoorbeeld muzikale optredens van een conservatorium studenten of oude liedjes gezongen door jongeren van de muziekschool. Denk daarnaast ook aan theater- of dansvoorstellingen speciaal voor ouderen.

Verdieping

Voor somatische cliënten of revaliderenden bieden wij activiteiten die verdiepen. Die verdieping kan bijvoorbeeld een student kunstgeschiedenis zijn die komt vertellen over de Nederlandse meesters. Of bijvoorbeeld een student economie die samen met de bewoners de huidige ontwikkelingen in de wereld bespreekt en uitlegt.

Verbreding

In kleinere groepen is het mogelijk om de handen meer uit de mouwen te steken. Door middel van een workshop koken of een tekencursus willen wij bewoners de kans bieden nieuwe talenten te ontdekken en nieuwe hobby’s te ontwikkelen.

Verkenning

Tot slot bestaat er de mogelijkheid dat onze jongeren de meer vitale bewoners meenemen op een uitstapje. Onze studenten lopen dan één-op-één of in groepsverband een blokje rond om even gezellig bij te kletsen of naar het winkelcentrum om nieuwe kleding aan te schaffen. Zo kunnen wij de ouderen persoonlijke aandacht bieden waar soms doordeweeks simpelweg geen tijd voor is.

Hoe gaat het in zijn werk?

In overleg met de huizen stellen wij een plan op. In het plan komt naar voren hoe vaak per week er een SpelenderGrijs-activiteit plaatsvindt en wordt er een goede mix van type activiteiten vastgesteld die past bij de bewoners.

Wij plannen de activiteiten voor het hele jaar vooruit op de dagen die u uitkomen, zowel doordeweeks als in het weekend. Wij zorgen er voor dat de artiesten worden ingelicht, voorbereid zijn en tijdig aanwezig zijn.

Na elke activiteit nemen wij contact met u op om te horen wat er goed én wat er beter kon aan de activiteit. Zo kunnen wij onze talenten helpen met hun ontwikkelen en kunnen we met ideeën komen voor activiteiten die passen bij uw bewoners.

Tot slot zorgen wij voor alle administratie, gageverklaringen, VAR’s en heffingen. U ontvangt per kwartaal van ons een overzichtelijke factuur.

De voordelen:

Wij zorgen voor de afhandeling van alle administratie zoals gageverklaringen, VAR’s en kopie paspoorten.

Wij plannen samen met u alle activiteiten een jaar vooruit, zodat u daar de rest van het jaar geen omkijken meer naar heeft.

Wij houden u tussentijds op de hoogte van nieuwe activiteiten, zodat wij die op uw verzoek in de planning meenemen.

Wat verwachten wij van u:

Wij vragen u tijdens het optreden de ogen en oren open te houden, zodat wij de reacties kunnen gebruiken voor de ontwikkeling van onze talenten.