Even voorstellen

SpelenderGrijs

Na verschillende bijbanen in verzorgingstehuizen kwamen wij tot de conclusie dat het vermaak van de bewoners een stuk leuker kan. Niet elke week hetzelfde liedje van het Urker Mannenkoor, maar een keer de klanken van een talentvolle violiste uit de buurt. Of een college van een student kunstgeschiedenis.

Wij bieden de ouderen niet alleen vermaak, maar ook verdieping, verbreding en verkenning. Daarom bieden wij naast muzikale optredens, ook gastcolleges, workshops en uitstapjes voor ouderen. Door met verfrissende ideeën te komen, helpen wij huizen hun bewoners en gasten te prikkelen met nieuwe activiteiten.

Per regio is er een verantwoordelijke Regiomanager. Hij of zij is het aanspreekpunt voor de talenten en gaat samen met de huizen kijken waar behoefte aan is en welke talenten van SpelenderGrijs daar bij passen. Zo wordt samen met het huis een activiteitenagenda neergezet, die wij met de huizen regelmatig evalueren. Zo weten wij aan de ene kant precies wat in de smaak valt bij de bewoners en kunnen wij aan de andere kant de talenten goed begeleiden in hun ontwikkeling.

Iets voor uw huis?
Neem gerust contact met ons op via info@SpelenderGrijs.nl of benader één van onze regiomanagers bij u in de buurt.